O Podjetju

Barve so kot oblačila, v katera oblečemo stavbe. Vedno velja, da se v lepo prepleskanih prostorih počutimo prijetno in sproščeno, ne glede na to, ali gre za vaše domače stanovanje, službeno pisarno, vrtec ali pa zdravniško ordinacijo… Če velja, da obleka naredi človeka, potem tudi velja, da barve polepšajo bivanje in podarijo hiši in prostoru drugačno, bolj prijazno podobo!
 
Element, ki ga mimoidoči na hiši najprej opazijo, je fasada. Lepa fasada je zrcalo ljudi, ki tu živijo. Z barvami, strukturo in načinom izdelave lahko fasada odraža osebnost lastnika ali pa nakazuje na življenje, ki se dogaja za zidovi hiše: lahko je umirjeno elegantna, lahko je igriva, zanimiva ali pa preprosto lepa.
 
V podjetju GE Habič d.o.o., slikopleskarstvo in fasaderstvo bomo poskrbeli, da bo pot do sveže podobe vaših poslovnih ali zasebnih prostorov povsem preprosta! Hitro, kakovostno in zanesljivo bomo opravili svoje delo ter ustvarili ambient, ki vam bo v užitek in ponos.
»Prizadevamo si, da svoje delo opravimo kakovostno, zanesljivo in karseda hitro, hkrati pa ustvarimo ambient, ki vam bo v užitek in ponos.«

Podjetje Ge Habič d.o.o.,( prej Peter Habič S.p slikopleskarstvo in fasaderstvo) ni od včeraj. Že več kot 30 let se ukvarjamo s pleskanjem stanovanjskih objektov in drugih gradbenih elementov, fasaderstvom in drugimi zaključnimi deli v gradbeništvu. Iz roda v rod prenašamo znanje in izkušnje, pa tudi profesionalen odnos do dela. Stojimo za tistim, kar naredimo, zato ne uporabljamo nizkocenovnih slabih in nekakovostnih materialov.
Vsaki stranki si upamo brez zadrege pogledati v oči tudi po mnogih letih. S svojim delom ne gradimo samo vašega zadovoljstva, ampak tudi svoj ugled. To nam uspeva že 30 let in prepričani smo, da nam bo tudi v prihodnje.

Scroll to Top